0:00 / 0:00

Pricing Coördinator

HasseltJe beheert de prijszetting en de rapportering en ondersteunt de Sales afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor niet courante prijs gerelateerde vraagstukken. Je optimaliseert processen en begeleidt prijs -en marktonderzoeken over prijspositionering.

Ja, ik solliciteer
Jobomschrijving

Jij

Analytische en cijfermatige duizendpoot  

Je behaalde bij voorkeur een bachelor diploma en Excel kent geen geheimen meer voor jou. Je bent zeer vlot met cijfers en rapportering.  Daarnaast heb je minstens 5  jaar ervaring in B2B sales support en/of in sector van Verzekeringen, Lease of Fleet. Je werkt graag zelfstandig.

 Oplossingsgerichte doener

Opvolgen, analyseren, rapporteren en controleren zijn taken die een lach op je gezicht toveren. Je speelt snel in op de situatie en behoudt vlot een overzicht. Kennis van Informex of Ubench is een pluspunt.

 Samenwerken en helder communiceren

Je bouwt een efficiënte samenwerking uit met de interne afdelingen (Operations, Customer contact Center, IT …). Indien nodig, kan je op je strepen staan. Je communiceert helder in het Nederlands & Frans.

 Procesgericht en goede gesprekspartner voor IT

Je hebt ervaring met het optimaliseren van processen in een Sales context en bent een vlotte gesprekspartner voor IT.

Job

Pricing Coördinatie

Als Pricing Coördinator behartig je alle activiteiten die betrekking hebben op Prijsbeheer:  prijspositionering (ook voor bijkomende services & producten), procesoptimalisaties, rapportering, prijs-projecten , …. Je bepaalt commerciële gestes en beheert het kortingsbeleid.

 

Sales Support

Je stelt prijsoffertes op, in samenspraak met het Sales team. Je werkt prijsvoorstellen uit voor alle klantensegmenten (Verzekeringen, Lease, Fleet,) zowel voor grote dossiers (tenders) als kleinere dossiers.

 

Pricing Insights

Je begeleidt en coördineert marktonderzoek en volgt de concurrentie op de voet. Je zet prijsvergelijkende onderzoeken op, pikt marktbewegingen op en signaleert van daaruit mogelijke acties (bijv. op basis van conversie-analyse, herziening prijslijsten, …). Je deelt je kennis met de hele organisatie, oa. via project-deelname, info-sessies, …

Wij

Een uitdagende job

Met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep.

Groei met ons mee

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met spirit

Drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket

Aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, …

Telewerk is ingebed in onze manier van werken (2 à 3 dagen/ week) met een telewerkvergoeding.


Als Pricing Coördinator coördineer je alle Pricing activiteiten zowel voor ADRR als VGRR voor België en Luxemburg. Je beheert de prijszetting, stelt de rapportering op en analyseert de resultaten, adviseert op basis hiervan. Je ondersteunt onze Sales afdeling hierover. Je bent het aanspreekpunt voor  prijs-gerelateerde vraagstukken. Je bent de interne Pricing Ambassadeur en draagt “value selling” uit naar andere afdelingen. Je optimaliseert processen en helpt mee aan het begeleiden van prijs- en marktonderzoeken over prijspositionering en concurrentie. Je rapporteert hierbij aan de Insights Manager.

Prijsbeheer :dagelijks, wekelijks, jaarlijks 


·       Prijsbeheer & -advies voor alle Carglass producten & services
·       Prijszetting nieuwe items via pricing excel tool
·       Beheer kortingen
·       Analyse & rapportering
·       Optimalisatie pricing process & tools, in samenwerking met IT


Sales Support
·       Prijsoffertes Sales Team
·       Teamlid Tender project groep
·       Admin Dossier Tenders – prijzen
·       Prijsklachten B2B – story to the trade
·       Commerciële gestes
·       Monitoring rebates/kortingen B2B segment (signaalfunctie)

Pricing Insights:
·       Marktonderzoek begeleiden & coördineren
·       Prijsvergelijkingen op basis van marktdata opvolgen
·       Marktbewegingen oppikken & next steps signaleren, bijv. op basis van conversie-analyse, …
·       Herziening prijslijsten

Analytische en cijfermatige duizendpoot  
Je behaalde bij voorkeur een bachelor diploma en Excel kent geen geheimen meer voor jou. Je bent vlot met cijfers en rapportering.  Daarnaast heb je minstens 5  jaar ervaring in B2B sales support en/of bij voorkeur in sector van Verzekeringen, Lease of Fleet. Je werkt graag zelfstandig.

Oplossingsgerichte doener
Opvolgen, rapporteren, analyseren, controleren zijn taken die een lach op je gezicht toveren. Je speelt snel in op de situatie en behoudt vlot een overzicht. Kennis van Informex of Ubench is een pluspunt.

Samenwerken en helder communiceren
Je bouwt een efficiënte samenwerking uit met de interne afdelingen (Operations, Customer contact Center,IT …). Indien nodig, kan je op je strepen staan. Je communiceert helder in het Nederlands & Frans.

Procesgericht en goede gesprekspartner voor IT
Je hebt ervaring met het optimaliseren van processen in een Sales context en bent een vlottegesprekspartner voor IT.

Aanbod

Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep.

Continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met spirit, drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, telewerk (2 à 3 dagen/week) met een telewerkvergoeding.

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan online via onze jobsite jobs.carglass.be

Je kandidatuur wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld.Vacature afdrukken
Solliciteren
sluiten
Andere afbeelding